skip to Main Content
085 - 87 69 642    
Home        Werken bij

Een nieuwe website

Psst, was jullie ook al iets opgevallen? We hebben sinds kort een gloednieuwe website. Onze Zorgboom begon behoorlijk te groeien en dat hebben we natuurlijk te danken aan ons zorgzame personeel. Dankzij hun goede verzorging, inzet en communicatie konden we uitgroeien naar waar we nu staan en daar zijn we trots op. Dat gevoel willen we natuurlijk ook naar de buitenwereld uitdragen. Daarom hebben we ons online visitekaartje voorzien van een nieuw jasje.

Wat is er allemaal veranderd?

De volgende dingen hebben we aangepakt:

Op die nieuwe lay-out zijn wij natuurlijk hartstikke trots. De website is frisser, overzichtelijker en speelser geworden zonder het persoonlijke aspect uit het oog te verliezen.
  • Op de voorpagina kun je in een blik nu onze diensten vinden, onze visie en kun je ook direct contact met ons opnemen.
  • Daarnaast zijn er allerlei pagina’s toegevoegd met frisse nieuwe teksten
  • Een vacaturepagina: we zijn ontzettend trots op onze vacaturepagina. Zit zorg ook in jouw natuur en wil jij graag bij onze organisatie komen? Neem dan zeker een kijkje tussen de actuele vacatures of stuur een open sollicitatie.
  • Informatie over de organisatie
Kortom: veel verandering maar toch vertrouwd. En hoewel we streven naar perfectie, is ook het maken van een website nog steeds mensenwerk en maatwerk. Mocht je dus nog dingen missen, ideeën hebben of iets ontdekt hebben dat nog niet helemaal werkt zoals het hoort? Neem dan zeker even contact met ons op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top