skip to Main Content

Vaccineren Zorgboom medewerkers

Inmiddels is in Nederland een start gemaakt met vaccineren. Dat is goed nieuws en een moment waar we met velen op zaten te wachten. Met de vaccinatie krijgen we corona onder controle en wordt ons leven stap voor stap weer iets normaler.

Zorgmedewerkers uit verpleeghuizen en acute zorg in ziekenhuizen zijn begonnen. Op zeer korte termijn zullen jullie worden opgeroepen om een afspraak te maken bij de GGD om ook de prik te gaan halen. In tegenstelling tot wat eerder is vermeld ontvang je deze uitnodiging niet via de GGD maar via ons. De uitnodiging ontvang je in je mailbox. Vervolgens kun je een afspraak maken bij de GGD (nummer staat in de uitnodiging). De uitnodiging dien je mee te nemen als je de vaccinatie gaat halen.

Meer informatie kun je ook vinden op www.coronavaccinatie.nl. Als je vragen of onzekerheden hebt over het vaccin maak dit dan bespreekbaar met je leidinggevende en/of HR. Hieronder vind je alle informatie omtrent de vaccinatie.

Factsheet-Vaccin-in-het-kort-voor-Cormirnaty-PfizerBioNtech-tegen-COVID-19

Back To Top