skip to Main Content
085 - 87 69 642    
Home        Werken bij

Wanneer jij of een van je naasten om een bepaalde reden (thuis)zorg nodig heeft, dan valt dat niet altijd mee. Daarvoor hebben wij alle begrip. Weet dat wij er op dat moment zijn om je te ondersteunen bij het vinden van de juiste zorg waarbij jij of je familie centraal staat. Wij hebben een uitgebreid zorgaanbod waarbij we een mensgerichte werkwijze hanteren. De Zorgboom is er om op te leunen wanneer jij dat het meeste nodig hebt. Bij ons is iedereen welkom.

Onze werkwijze

Bij het regelen van zorg komt veel kijken. Gelukkig weten wij welke wegen er bewandeld moeten worden. Wanneer je met ons contact opneemt voor zorg, kun je erop vertrouwen dat wij er alles aan doen om hier een zo passend mogelijke invulling aan te geven. Afhankelijk van de zorgvraag zullen wij zorgverleners uitkiezen die het beste bij u passen. De Zorgboom bestaat uit een leuk team van zorgprofessionals werkzaam in Limburg en Brabant. Allemaal even gedreven om iedere dag weer de best mogelijke zorg te verlenen.

Hiervoor kunt u bij ons terecht:

Vanzelfsprekend wil je het liefst zo lang mogelijk verblijven in je eigen omgeving. Wij kunnen ons dan ook haast niet voorstellen hoe moeilijk het moet zijn om de dagelijkse dingen uit handen te geven. Daarom proberen wij u zoveel mogelijk te betrekken en tegemoet te komen in jouw wensen omtrent zorg aan huis.

De Zorgboom levert korte en langdurige professionele thuiszorg met een glimlach. Je kunt bij ons terecht voor huishoudelijke hulp, lichamelijke verzorging, persoonlijke begeleiding maar ook voor een complexere zorgvragen zoals een combinatie van onze diensten. Dat scheelt een hoop zorgen.

Iedereen heeft wel eens hulp nodig in het leven. Wanneer jij die hulp durft te vragen is dat absoluut geen teken van zwakte maar juist heel dapper. Bij ons kun je terecht voor ambulante begeleiding. Bijvoorbeeld als nazorg traject na opname of als aanvulling op je huidige therapie. Wij ondersteunen jou in het doorbreken van patronen, het aangaan van je angsten en luisteren echt naar jou. Samen gaan we voor een betere balans in jouw leven en bieden we je de handvatten die nodig zijn om weer deel te nemen aan de maatschappij. Wil je meer weten over onze individuele begeleiding? Neem dan gerust contact met ons op. We staan je graag te woord.

Laat ons ervoor zorgen om jouw zorgen even te vergeten. Bij de dagbesteding hebben wij een breed scala aan activiteiten voor verschillende doelgroepen. Of je nu komt om even onder de mensen te zijn, of opzoek bent naar daginvulling. De deuren van onze dagbesteding staan voor je open.

Meer weten of vragen over onze zorg? Neem dan contact met ons op.

Back To Top