"Zorgverlening zoals ik dat ook voor mijn familie zou willen" - Jayanty Kalpoe
 Jayanty Kalpoe

Mijn naam is Jayanty Kalpoe. In augustus 2017 heb ik de Zorgboom opgericht.

Waarom? 
Omdat ik zorgverlening wil aanbieden, zoals ik dat zelf ook voor mijn familie zou willen. Dit betekent voor mij dat er tijd en aandacht is voor een praatje, een lach en een traan.

Bij de Zorgboom gaat het om u. Samen met mijn team geven wij zorg en ondersteuning die u nodig heeft. U geeft aan wat u belangrijk vindt en houdt zelf de regie.

Werken bij de Zorgboom
Heb jij ook gekozen voor de zorg, omdat je voor mensen wilt zorgen? Deel je de visie en manier van werken van de Zorgboom? Dan ben je bij ons meer dan welkom!

Regelmatig hebben we nieuwe vacatures. Houd deze website en onze Facebookpagina in de gaten. Je mag ook altijd contact met ons opnemen voor een open sollicitatie.

 

 Jayanty Kalpoe

Gitte Leeuw | Zorgmanager
Trots ben ik erop dat ik de Zorgboom als zorgmanager mag versterken.

Waarom?
Omdat de gedachten en de visie van de Zorgboom geheel bij mij passen. Vanuit mijn ervaring opgedaan als werknemer in de intramurale zorg en als ZZP-er in de extramurale zorg, heb ik daar mijn speerpunten aan toegevoegd van Kwaliteit, Vrijheid en Veiligheid. Ik haal er dan ook veel energie uit om deze kernwaarden te optimaliseren bij onze klanten. Zodat met de zorg van de Zorgboom iedereen fijn dichtbij de familie in de eigen vertrouwde omgeving kan verblijven.