skip to Main Content
085 - 87 69 642    
Home        Werken bij

Helpende: Regio Eindhoven, Son en Breugel, Nuenen, Helmond, Weert en Roermond

Is zorgen helemaal jouw ding? Word jij helemaal enthousiast van het bieden van huishoudelijke hulp en persoonlijke verzorging in de thuissituaties? Dan is werken bij De Zorgboom helemaal jouw ding!

De functie

Als Helpende ben je verantwoordelijk voor het verrichten van huishoudelijke hulp en persoonlijke verzorging in de thuissituatie. Denk hierbij aan persoonlijke verzorging en ADL van de cliënt en het uitvoeren van huishoudelijke activiteiten zoals stofzuigen, dweilen, bed opmaken en schoonmaken van sanitair. Je hebt contact met de mantelzorger en huisarts over het welzijn van de cliënt, signaleert veranderingen in de leefomgeving en geeft deze door aan de coördinator. Allemaal met het doel om de cliënt zo lang en optimaal mogelijk thuis te laten wonen.

Wat vragen we van jou?

  • MBO niveau 2
  • Relevante werkervaring of grote affiniteit met huishoudelijk taken en persoonlijke verzorging
  • Je kunt tactvol communiceren
  • Je bent een luisterend oor voor jouw cliënten
  • Je bent stressbestendig, sociaal, accuraat en hebt een groot inlevingsvermogen
  • Je beheerst de Nederlandse taal

De Zorgboom

De Zorgboom is een thuiszorgorganisatie zoals je nog niet eerder hebt meegemaakt. Waarbij de cliënt centraal staat en de dienstverlening warm en op de mens gericht is. Wij luisteren naar wat de cliënt wil en passen daar onze werkwijze op aan. Onze werkwijze is altijd persoonlijk met korte lijnen en wij hebben een doortastende aanpak. Je komt in een vast en enthousiast team te werken waar we samenwerken, van elkaar leren en persoonlijk contact belangrijk vinden. Wij leveren persoonlijke thuiszorg en GGZ-begeleiding in Limburg en Noord-Brabant, en verzorgen dag invulling binnen onze dagbesteding.

Zorgen zit in onze natuur. Daar zijn wij ontzettend trots op.

Enthousiast?

Wil jij deel uit maken van een enthousiast team met professionals waarbij de zorg voor de cliënt echt centraal staat? We ontvangen dan graag jouw sollicitatie per mail: hr@zorgboom.nl.

Heb je vragen over de functie?

Omgeving Roermond en Venlo: s.hendriks@zorgboom.nl – 0611268629
Omgeving Eindhoven: l.voets@zorgboom.nl tel 0615587511
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Samenwerkingen, tips of foutjes in de tekst? Ja, graag!

Back To Top