skip to Main Content
085 - 87 69 642    
Home        Werken bij

Huishoudelijk medewerker

Regio’s:       Roermond, Weert en omgeving,  Eindhoven, Nuenen, Someren en omgeving

Ben jij toe aan een ontzettend dankbare baan waarbij je onze cliënten steunt met huishoudelijke taken? Waarbij het welzijn van jouw cliënt het allerbelangrijkste is? Ben jij stressbestendig, sociaal, accuraat en heb jij een groot inlevingsvermogen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Heb jij ervaring met huishoudelijke taken en klinkt werken voor een thuiszorgorganisatie in een enthousiast team jou als muziek in de oren? Reageer dan nu en kom werken bij De Zorgboom.

De Zorgboom

De Zorgboom is een thuiszorgorganisatie zoals je nog niet eerder hebt meegemaakt. Waarbij de cliënt centraal staat en de dienstverlening warm en op de mens gericht is. Wij luisteren naar wat de cliënt wil en passen daar onze werkwijze op aan. Onze werkwijze is altijd persoonlijk met korte lijnen en wij hebben een doortastende aanpak. Je komt in een vast en enthousiast team te werken waar we samenwerken, van elkaar leren en persoonlijk contact belangrijk vinden.

Het werk van een huishoudelijk medewerker

Als medewerker huishoudelijke verzorging ondersteun je onze cliënten met huishoudelijke taken. Naast het verrichten van huishoudelijke taken bij de cliënt, signaleer je eventuele verandering in de cliëntsituatie en rapporteer je deze aan jouw teamleider. Wij helpen onze cliënten om zo lang mogelijk zelfstandig in hun eigen vertrouwde omgeving te kunnen wonen.

Wat vragen we van jou?

  • Iemand die affiniteit heeft met verschillende doelgroepen, die zelfstandig kan werken en kennis en ervaring heeft met diverse huishoudelijke taken.
  • Je bent beleefd, weet van aanpakken en werkt nauwkeurig.
  • Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). De kosten hiervan worden door De Zorgboom vergoed.

Enthousiast geworden?

Wil jij deel uit maken van een enthousiast team met professionals waarbij de zorg voor de cliënt echt centraal staat? We ontvangen dan graag jouw sollicitatie per mail: hr@zorgboom.nl.

Heb je vragen over de functie?

Omgeving Limburg: s.hendriks@zorgboom.nl – 0611268629
Omgeving Noord-Brabant: l.voets@zorgboom.nl tel 0615587511

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Back To Top