Ga naar hoofdinhoud

Iedereen heeft wel eens hulp nodig in het leven. Wanneer jij die hulp durft te vragen is dat absoluut geen teken van zwakte maar juist heel dapper. Kortom, ontzettend goed dat je die eerste stap hebt gezet. Wij begeleiden je graag in je vervolgstappen.

Individuele begeleiding

Opzoek naar een betere balans in je leven?

Bij ons kun je terecht voor individuele begeleiding binnen de dagelijkse activiteiten maar ook ambulante begeleiding binnen de GGZ in Limburg en Brabant. Bijvoorbeeld: hulp bij structuur of ter ontlasting  als nazorg traject na een opname, of juist als aanvulling op je huidige therapie.

Wij ondersteunen jou in het doorbreken van patronen, het aangaan van je angsten en luisteren echt naar jou. Samen gaan we voor een betere balans in jouw leven en bieden we je de handvatten die nodig zijn om weer deel te nemen aan de maatschappij. We komen bij je thuis en bespreken samen aan welke doelen je zou willen werken en maken samen een plan met jou. Wil je meer weten over onze GGZ begeleiding? Neem dan gerust contact met ons op. We staan je graag te woord.

Naast ambulante begeleiding binnen de GGZ, bieden wij ook individuele begeleiding aan voor mensen met een indicatie die behoefte hebben aan begeleiding.  We zijn er ook om mantelzorgers te ontlasten. Of als dagelijkse ondersteuning en begeleiding voor mensen met een beperking.

 

Back To Top