skip to Main Content
085 - 87 69 642    
Home        Werken bij

Open sollicitatie

Regio Roermond, Venlo en Eindhoven

Is werken in de thuiszorg helemaal jouw ding of ben je klaar om dit gebied te verkennen? Is zorgen jouw tweede natuur en haal jij energie uit het bieden van een luisterend oor? Dan is werken bij De Zorgboom helemaal jouw ding!

De Zorgboom

De Zorgboom is een thuiszorgorganisatie zoals je nog niet eerder hebt meegemaakt. Waarbij de cliënt centraal staat en de dienstverlening warm en op de mens gericht is. Wij luisteren naar wat de cliënt wil en passen daar onze werkwijze op aan. Onze werkwijze is altijd persoonlijk met korte lijnen en wij hebben een doortastende aanpak. Je komt in een vast en enthousiast team te werken waar we samenwerken, van elkaar leren en persoonlijk contact belangrijk vinden. Wij leveren persoonlijke thuiszorg en GGZ-begeleiding in Limburg en Noord-Brabant, en verzorgen dag invulling binnen onze dagbesteding.

Zorgen zit in onze natuur. Daar zijn wij ontzettend trots op.

Enthousiast?

Wil jij deel uit maken van een enthousiast team met professionals waarbij de zorg voor de cliënt echt centraal staat? We ontvangen dan graag jouw sollicitatie per mail: hr@zorgboom.nl.
Heb je vragen over de functie?
Omgeving Roermond en Venlo: s.hendriks@zorgboom.nl – 0611268629
Omgeving Eindhoven: l.voets@zorgboom.nl tel 0615587511

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Samenwerkingen, tips of foutjes in de tekst? Ja, graag!

Back To Top