skip to Main Content

Zorgen zit in onze natuur

Bij de Zorgboom geloven we erin dat goede zorg pas echt goede zorg is wanneer onze cliënten zelf de regie behouden. Maar ook door ze het gevoel te geven dat er écht tijd voor ze is, er goed naar ze geluisterd wordt en zorg niet als een zorg voelt. De Zorgboom is een jonge organisatie vol met enthousiaste en ervaren medewerkers. Wij verlenen verschillende soorten zorg binnen Limburg en Noord-Brabant.

De Zorgboom

De Zorgboom is opgericht in 2017 door enthousiaste ondernemer Jayanty Kalpoe. Hoewel Jayanty zelf geen zorgachtergrond heeft, beschikt ze zeker wel over een echt zorghart! De Zorgboom is dan ook ontstaan uit de gedachte dat goede zorg pas goede zorg is, wanneer dit gedaan wordt zoals je ook voor je dierbaren zorgt. Persoonlijk, met een glimlach en een traan, op maat.

Zoals een boom blijft groeien, doen wij dat als organisatie ook. Onze Zorgboom staat symbool voor een stabiele en tevens flexibele organisatie, met verschillende takken van zorg: stevig verankerd met onze wortels in de grond, buigzame takken die meewaaien met de wind. Kortom: bij de Zorgboom werken we iedere dag weer aan een stabiele fundering en bewegen tegelijkertijd mee met de al maar groeiende ontwikkelingen binnen de zorg. Omdat zorgen in onze natuur zit.

Ons Team

Bij de Zorgboom werken stuk voor stuk zorgzame mensen. Wij leveren niet zomaar zorg, het zit in onze natuur. Daarom werken wij enkel met professionele en flexibele zorgverleners met een groot inlevingsvermogen én een onweerstaanbare glimlach.

Jayanty Kalpoe

Directeur

Lisette Voets

Zorgmanager Brabant

Don Pasanea

Toezichthouder

Linda Heijmans

HR-Manager

Maribel Verschuren

Managementassistente

Marion Berden

Operationeel Manager

Pia van Lier

Medewerker HR

Kim Rijsdijk

Planner

Ginnie Erdkamp

Zorgmanager Limburg

Ruud Hasselt

Planner

Voor Verwijzers

‘’Laten we samenwerken voor de best mogelijke zorg’’

Als zorgorganisatie weten we hoe belangrijk een goede samenwerking is met verschillende disciplines. Laten we daarom samenwerken voor de best mogelijke zorg.

Verwijzers

Als verwijzer speelt u een belangrijke rol in het indiceren van zorg. Omdat zorg maatwerk is en blijft, spelen wij daar als organisatie feilloos op in. Wij hanteren een cliëntgerichte aanpak en maken echt tijd voor onze cliënten.

Neem gerust contact met ons op, zodat wij al onze mogelijkheden binnen de Zorgboom aan u persoonlijk kunnen toelichten.

Zorgondernemers

Bij de Zorgboom zijn we altijd in beweging met de best mogelijke zorg als doel. Wij denken graag in oplossingen en kansen. Lijkt het jou interessant om een keer met ons te sparren, of zie je een kans voor een leuke samenwerking? Neem dan contact met ons op!

Gemeenten

Bij de Zorgboom zijn wij werkzaam binnen een groot aantal gemeenten. Bent u als gemeente geïnteresseerd in onze organisatie en zou u graag meer informatie willen hebben? Neem dan contact met ons op.

Back To Top