skip to Main Content

Zorgen zit in onze natuur

Bij de Zorgboom geloven we erin dat goede zorg pas echt goede zorg is wanneer onze cliënten zelf de regie behouden. Maar ook door ze het gevoel te geven dat er écht tijd voor ze is, er goed naar ze geluisterd wordt en zorg niet als een zorg voelt. De Zorgboom is een jonge organisatie vol met enthousiaste en ervaren medewerkers. Wij verlenen verschillende soorten zorg binnen Limburg en Noord-Brabant.

De Zorgboom

De Zorgboom is opgericht in 2017 door enthousiaste ondernemer Jayanty Kalpoe. Hoewel Jayanty zelf geen zorgachtergrond heeft, beschikt ze zeker wel over een echt zorghart! De Zorgboom is dan ook ontstaan uit de gedachte dat goede zorg pas goede zorg is, wanneer dit gedaan wordt zoals je ook voor je dierbaren zorgt. Persoonlijk, met een glimlach en een traan, op maat.

Zoals een boom blijft groeien, doen wij dat als organisatie ook. Onze Zorgboom staat symbool voor een stabiele en tevens flexibele organisatie, met verschillende takken van zorg: stevig verankerd met onze wortels in de grond, buigzame takken die meewaaien met de wind. Kortom: bij de Zorgboom werken we iedere dag weer aan een stabiele fundering en bewegen tegelijkertijd mee met de al maar groeiende ontwikkelingen binnen de zorg. Omdat zorgen in onze natuur zit.

Back To Top