skip to Main Content
085 - 87 69 642    
Home        Werken bij

Vakantiemedewerkers gezocht!

Regio Eindhoven, Son en Breugel, Nuenen, Helmond, Weert en Roermond

De Zorgboom is volop op zoek naar vakantiemedewerkers van juni t/m augustus 2020 voor de huishouding, verpleging, verzorging en begeleiding.
Volg jij een zorgopleiding en ben je op zoek naar een vakantiebaan waarin je tegelijkertijd werkervaring op doet? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Zorgboom

De Zorgboom is een thuiszorgorganisatie zoals je nog niet eerder hebt meegemaakt. Waarbij de cliënt centraal staat en de dienstverlening warm en op de mens gericht is. Wij luisteren naar wat de cliënt wil en passen daar onze werkwijze op aan. Onze werkwijze is altijd persoonlijk met korte lijnen en wij hebben een doortastende aanpak. Je komt in een vast en enthousiast team te werken waar we samenwerken, van elkaar leren en persoonlijk contact belangrijk vinden.

De functie

Jij zorgt ervoor dat de zelfredzaamheid van de cliënten zo veel mogelijk gestimuleerd wordt. Je helpt de cliënten met de algemene dagelijkse levensverrichtingen, hieronder vallen bijvoorbeeld steunkousen aan- en uit trekken, het wassen, aan en uitkleden, bed verschonen, het aanreiken van alle uitgezette medicijnen. Je assisteert bij sociale en huishoudelijke activiteiten, voedingsmomenten en begeleidt cliënten naar (externe) activiteiten. Je signaleert belangrijke veranderingen bij de cliënten en zijn/haar omgeving en bespreekt en rapporteert deze aan de zorgcoördinator

Wat vragen we van jou?

  • Iemand die affiniteit heeft met verschillende doelgroepen en zelfstandig kan werken.
  • Een opleiding van de zorg heeft de voorkeur.
  • Je bent lief voor onze cliënten en collegiaal naar collega’s.
  • In het bezit van een rijbewijs en een auto of scooter is een pre.
  • Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). De kosten hiervan worden door de Zorgboom vergoed.

Enthousiast geworden?

Wil jij deel uit maken van een enthousiast team met professionals waarbij de zorg voor de cliënt echt centraal staat? We ontvangen dan graag jouw sollicitatie per mail: hr@zorgboom.nl.

Heb je vragen over de functie?

Omgeving Limburg: s.hendriks@zorgboom.nl – 0611268629
Omgeving Noord-Brabant: l.voets@zorgboom.nl tel 0615587511

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Back To Top