skip to Main Content
085 - 87 69 642    
Home        Werken bij

Verpleegkundige: Regio Eindhoven, Son en Breugel, Nuenen en Helmond

Ben jij toe aan een ontzettend dankbare baan waarbij het welzijn van jouw cliënt het allerbelangrijkste is? Ben jij stressbestendig, sociaal, accuraat en heb jij een groot inlevingsvermogen? Wij zoeken jou! Beschik jij over relevante werkervaring en heb jij ervaring met verpleegtechnische handelingen? En klinkt werken voor een thuiszorgorganisatie in een enthousiast team jou als muziek in de oren? Reageer dan nu en kom werken bij De Zorgboom.

Wat? De Zorgboom?

De Zorgboom is een thuiszorgorganisatie zoals je nog niet eerder hebt meegemaakt. Waarbij de cliënt centraal staat en de dienstverlening warm en op de mens gericht is. Wij luisteren naar wat de cliënt wil en passen daar onze werkwijze op aan. Onze werkwijze is altijd persoonlijk met korte lijnen en wij hebben een doortastende aanpak. Je komt in een vast en enthousiast team te werken waar we samenwerken, van elkaar leren en persoonlijk contact belangrijk vinden.

De functie

Als Verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor het leveren van verpleegkundige, verzorgende en begeleidende handelingen van cliënten in de thuissituatie. Je bent verantwoordelijk voor het uitreiken van medicatie, verrichten van verpleegtechnische handelingen en het uitvoeren en toezien van de persoonlijke verzorging en ADL van de cliënt. Je signaleert, observeert en reageert op veranderingen in het welzijn van de cliënt en zijn/haar omgeving en weet de continuïteit van de zorg te waarborgen. Tevens overleg je zelfstandig met huisarts, mantelzorger en eventueel andere betrokkenen over het welzijn van de cliënt. Dit alles met het doel om de cliënt zo lang mogelijk optimaal thuis te laten wonen.

Wat verwachten we van jou?

  • mbo-niveau 4
  • Relevante werkervaring en ervaring met verpleegtechnische handelingen
  • Je kunt goed luisteren en tactvol communiceren
  • Je bent stressbestendig, sociaal, accuraat en hebt een groot inlevingsvermogen
  • Je beheerst de Nederlandse taal

Enthousiast geworden?

Wil jij deel uit maken van een enthousiast team met professionals waarbij de zorg voor de cliënt echt centraal staat? We ontvangen dan graag jouw sollicitatie per mail: hr@zorgboom.nl.

Heb je vragen over de functie?

Omgeving Roermond en Venlo: s.hendriks@zorgboom.nl – 0611268629
Omgeving Eindhoven: l.voets@zorgboom.nl tel 0615587511

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Back To Top