skip to Main Content
085 - 87 69 642    
Home        Werken bij

Zorgzame mensen

Bij de Zorgboom werken stuk voor stuk zorgzame mensen. Wij leveren niet zomaar zorg. Het zit in onze natuur. Daarom werken wij enkel met professionele en flexibele zorgverleners met een groot inlevingsvermogen én een onweerstaanbare glimlach.

Het team van de Zorgboom bestaat uit:

Uitstekende luisteraars

Wat zijn je wensen? Waar wil je naartoe? Wij luisteren echt naar wat u nodig hebt en zorgen dat de persoon die bij jou komt werken ook echt bij je past.

Zorg met een glimlach en een traan

Het gaat er natuurlijk niet alleen om wat we doen maar ook hoe we het brengen. Hoewel we jouw zorg natuurlijk uiterst serieus nemen, houden we serieus ook van een grapje. Pas op, onze lach is besmettelijk.

Gekwalificeerd personeel

Of je nu iemand zoekt om een ommetje mee te maken, of voor hoog-complexe zorg, bij de Zorgboom, werken we alleen met gekwalificeerd personeel, waarbij we ons aan de vergewisplicht houden. Op ons personeel kun je vertrouwen.

Dit zeggen onze medewerkers over de Zorgboom

Het verhaal van Selance (verzorgende in opleiding)

Selance

Ik ben werkzaam binnen De Zorgboom als Helpende. Ik ga in september en oktober een paar dagen na school en vanaf 29 oktober ben ik verzorgende niveau 3. Bij De Zorgboom kan ik zorg verlenen vanuit mijn hart.

Een praatje maken met de cliënten, en een luisterend oor bieden. Er zijn voor cliënten. Dit doe ik met alle liefde. Dit is wat ik bij De Zorgboom kan waarmaken. Ik ben dankbaar dat ik op deze manier zorg mag verlenen.

Het verhaal van Arianne (verzorgende)

Arianne

Inmiddels ben ik ruim een jaar aan het werk voor de Zorgboom.
Ik heb meerdere adressen waarbij ik intensieve zorg verleen en ondersteun in huishoudelijke taken en begeleiding.
De visie zo min mogelijk verschillende “gezichten” op een adres, wordt goed nagestreefd. Dit staat me erg aan.
De persoonlijke benadering voor de cliënt, maar ook voor de werknemers, staat hoog in het vaandel. Dit voelt goed.
Kortom goed toeven bij de Zorgboom.

De Zorgboom realiseert zich dat werknemers het fundament van het bedrijf zijn. Juist daarom wil de Zorgboom graag inzicht in de duurzame inzetbaarheid van zijn medewerkers en inzicht in de flexibiliteit van de arbeidsorganisatie. Dit geeft de mogelijkheid om toekomstige problemen te voorkomen door een meer preventief beleid te voeren op het gebied van ontwikkelmogelijkheden, flexibilisering en mobiliteitsmogelijkheden. Door middel van een onderzoek dat uitgevoerd wordt door WinKracht|HR kan het huidige vertrekpunt worden bepaald. Dit geeft richting om medewerkers duurzaam op een prettige maar toch flexibele wijze in te zetten.

Zit zorgen ook in jouw natuur? Solliciteer dan nu bij de Zorgboom.

Back To Top