skip to Main Content
085 - 87 69 642    
Home        Werken bij

Zorgzame mensen

Bij de Zorgboom werken stuk voor stuk zorgzame mensen. Wij leveren niet zomaar zorg. Het zit in onze natuur. Daarom werken wij enkel met professionele en flexibele zorgverleners met een groot inlevingsvermogen én een onweerstaanbare glimlach.

Het team van de Zorgboom bestaat uit:

Uitstekende luisteraars

Wat zijn je wensen? Waar wil je naartoe? Wij luisteren echt naar wat u nodig hebt en zorgen dat de persoon die bij jou komt werken ook echt bij je past.

Zorg met een glimlach en een traan

Het gaat er natuurlijk niet alleen om wat we doen maar ook hoe we het brengen. Hoewel we jouw zorg natuurlijk uiterst serieus nemen, houden we serieus ook van een grapje. Pas op, onze lach is besmettelijk.

Gekwalificeerd personeel

Of je nu iemand zoekt om een ommetje mee te maken, of voor hoog-complexe zorg, bij de Zorgboom, werken we alleen met gekwalificeerd personeel, waarbij we ons aan de vergewisplicht houden. Op ons personeel kun je vertrouwen.

De Zorgboom realiseert zich dat werknemers het fundament van het bedrijf zijn. Juist daarom wil de Zorgboom graag inzicht in de duurzame inzetbaarheid van zijn medewerkers en inzicht in de flexibiliteit van de arbeidsorganisatie. Dit geeft de mogelijkheid om toekomstige problemen te voorkomen door een meer preventief beleid te voeren op het gebied van ontwikkelmogelijkheden, flexibilisering en mobiliteitsmogelijkheden. Door middel van een onderzoek dat uitgevoerd wordt door WinKracht|HR kan het huidige vertrekpunt worden bepaald. Dit geeft richting om medewerkers duurzaam op een prettige maar toch flexibele wijze in te zetten.

Back To Top