Ga naar hoofdinhoud

Direct contact

Bellen

085 – 87 69 642

Mailen

info@zorgboom.nl

Zorg nodig?

Wanneer u of een van uw naasten om een bepaalde reden (thuis)zorg nodig heeft, dan valt dat niet altijd mee. Daarvoor hebben wij alle begrip. Weet dat wij er op dat moment zijn om u te ondersteunen bij het vinden van de juiste zorg waarbij u of uw familie centraal staat. Wij hebben een uitgebreid zorgaanbod waarbij we een mensgerichte werkwijze hanteren. Wij vinden het belangrijk om maatwerk te leveren omdat niemand immers hetzelfde is. De Zorgboom is er om op te leunen wanneer u dat het meeste nodig heeft.

Regelen van zorg

“Wij beantwoorden uw zorgvraag, zoeken de meest passende zorg, ontlasten de mantelzorger en ondersteunen hen en degene met de zorgvraag. Hierin kijken we graag verder dan alleen praktische zaken en houden rekening met een algeheel welzijn.”

Zorg met een lach en een traan

Het gaat er natuurlijk niet alleen om wat we doen maar ook hoe we het brengen.

Hoewel we uw zorg natuurlijk uiterst serieus nemen, is er ook ruimte voor een grapje.

Pas op, onze lach is besmettelijk.

Een luisterend oor

Wat zijn uw wensen? Waar wil u naartoe?
Wij luisteren naar wat u nodig heeft en zorgen dat de persoon die u komt ondersteunen ook echt bij u past.

Zorg is meer dan alleen hulp bieden, wij zijn er voor u.

Gekwalificeerd en vertrouwd

Of u nu iemand zoekt om een ommetje mee te maken of opzoek bent naar hoog complexe zorg. Bij de Zorgboom werken we alleen met gekwalificeerd personeel, waarbij we ons aan de vergewisplicht houden.

Op ons personeel kunt u vertrouwen.

De Zorgboom biedt de volgende zorgvormen:

Verzorging of verpleging in de thuissituatie

Vanzelfsprekend wil u het liefst zo lang mogelijk verblijven in uw eigen omgeving. Wij kunnen ons dan ook haast niet voorstellen hoe moeilijk het moet zijn om de dagelijkse dingen uit handen te geven. Daarom proberen wij u zoveel mogelijk te betrekken en tegemoet te komen in uw wensen omtrent zorg aan huis.

Wij kunnen u ondersteunen en begeleiden bij uw persoonlijke verzorging. U kunt hierbij denken aan hulp bij het aan- en uitkleden, wassen/douchen of medicatieverstrekking.

Ook bij zorg van verpleegkundige aard kunnen wij u ondersteuning en begeleiding bieden. Denkt u hierbij aan; het toedienen van injecties, wondverzorging of het verzorgen van uw katheter of stoma.

Uiteraard zijn dit slechts enkele voorbeelden, wanneer u contact opneemt met ons, bekijken wij welke specifieke zorg het beste past bij uw situatie.

Omslag PGB blog-2

Dagbesteding op een van onze locaties

“Een thuis van huis.”

Bij onze dagbesteding ‘Huize Eikenbosch’ bieden wij een breed scala aan activiteiten voor verschillende doelgroepen. Of u nu komt om even onder de mensen te zijn, of opzoek bent naar daginvulling. De deuren van onze dagbesteding staan voor u open.

Nieuwsgierig? Neem contact op voor de mogelijkheid om op een van onze locaties de sfeer te komen proeven, wij heten u van harte welkom.

Eenzaamheid omslag blog

Ondersteuning en individuele begeleiding

Iedereen heeft wel eens hulp nodig in het leven. Wanneer u die hulp durft te vragen is dat absoluut geen teken van zwakte maar juist erg dapper. Bij ons kunt u terecht voor ambulante begeleiding. Bijvoorbeeld als nazorg traject na opname of als aanvulling op uw huidige therapie. Wij ondersteunen u in het doorbreken van patronen, het aangaan van uw angsten en luisteren echt naar u. Samen gaan we voor een betere balans in uw leven en bieden we u de handvatten die nodig zijn om weer deel te nemen aan de maatschappij. Wilt u meer weten over onze individuele begeleiding? Neem dan gerust contact met ons op. We staan u graag te woord.

Back To Top