Ga naar hoofdinhoud

Cliëntervaringen

Uw ervaringen en die van uw mantelzorgers zijn een spiegel van de door ons geleverde kwaliteit van zorg en daarom voor ons van enorm belang. Wij meten deze ervaringen met het jaarlijkse cliëntonderzoek, de PREM en onze score en reviews op ZorgkaartNederland. Ook in gesprekken tussen en met cliënten, mantelzorgers en medewerkers is de cliënttevredenheid een belangrijk onderwerp. Daar waar men ervaart dat het beter kan, onderzoeken wij wat we daaraan kunnen doen. Naast het plaatsen van een waardering op ZorgkaartNederland krijgen cliënten, en hun mantelzorgers de mogelijkheid om een compliment of feedback te geven via de pagina ‘Niet Tevreden‘. Daarnaast bevragen wij uw ervaringen uitgebreid in uw jaarlijkse evaluatie.

ZorgkaartNederland

ZorgkaartNederland is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidzorg. Op ZorgkaartNederland delen mensen hun ervaring met de zorg. De website biedt informatie om te kunnen kiezen voor een zorgverlener die het beste past bij uw wensen. U kunt hierop een waardering schrijven over de zorg die u heeft ontvangen. Zoals gezegd helpt u daarmee anderen bij het kiezen van een zorgaanbieder die bij en past. Daarnaast weten zorgaanbieders dankzij uw waardering wat er goed gaat en wat beter kan. Op deze manier is ZorgkaartNederland een kwaliteitsinstrument voor zorgaanbieders. ZorgkaartNederland is een website van Patiëntenfederatie Nederland en is onafhankelijk, betrouwbaar en heeft geen winstoogmerk.

Benieuwd naar onze scores?

Omdat wij ons als organisatie graag blijven ontwikkelen vragen wij onze cliënten, mantelzorgers en hulpverleners om anoniem een waardering te geven over uw locatie van de Zorgboom via de website van ZorgkaartNederland.

Regio Limburg
Regio Noord-Brabant

Back To Top